Cursus Vaarbewijs 1 in 2 dagen met overnachting

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vaarschool Nova is begonnen met de cursus Vaarbewijs 1 in 2 dagen met overnachting op de Hannus  in Antwerpen.  Met maximaal 10 cursisten per weekend wordt de theorie voor het Nederlandse examen Vaarbewijs 1 doorgenomen.  De cursist krijgt naast een volledige cursus, een overnachting met ontbijt en 2 x lunch.  De cursustijden zijn van 11.00 -13.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur zodat er nog voldoende tijd overblijft om de horeca, het gezellige centrum maar ook het naastgelegen MAS te bezoeken. Cursisten kunnen hun partner en of kinderen tegen een gereduceerd tarief meenemen om samen na de cursus van de mooie stad en de horeca te kunnen genieten.

Advertenties

Over hannusantwerpen

We offer Sleep & GO or Bed and Breakfast services right in the beautiful historic harbour centre of Antwerp aboard of a > 100 years old traditional ship. Voor sportieve reizigers en groepen; Pour voyageurs sportives et groupes; Fuer sportive Reisenden und Gruppen; For sportive travellers and groups.
Dit bericht werd geplaatst in Antwerp, Antwerpen, bijzonder overnachten, Cultureel arrangement, overnachten in Antwerpen, Uncategorized, Vaarbewijs 1, vaarcursus. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s